Teambuilding

Samarbejde kræver teamspirit!
Oplev hinanden i nye roller og find fælles fodslag. Vi sammensætter et program til virksomheder, foreninger, skoleklasser m.m., som passer til jeres ønsker og mål og på et tidspunkt, der passer i jeres kalender.

Teambuilding aktivitet på eventteam.dk

Bueskydning

Med bue og pil drager vi ud i naturen og finder din indre Robin Hood. Der arbejdes med koncentration og fokus på det at være til stede i nuet. Det hele starter med at i får en grundig introduktion til teknikken. Vi sikre at alle er fortrolige med buen.Vi slutter af med en sjov konkurence…
Bueskydning

Icebreaker

Korte Icebreakers som startup på en fed eventdag. Alt bliver skræddersyet til jeres målgruppe. Små og hurtige icebreakere som kickstarter er dag med fede teambuilding aktiviteter. Pulsen op rystet sammen aktiviteter.
Tower of power

Tower of power

Effektiv kommunikation, samarbejde, aktiv lytning, opretholde balance og arbejde med værdier i teams. Opgaven er at bygge et tårn ved at sætte klodserne ovenpå hinanden. Opgaven kræver at teamet er nød til at arbejde sammen og koordinere deres bevægelser nøjagtigt, for opgaven kan kun løses ved præcis planlægning, god kommunikation og velorganiseret teamwork.